CINKE találkozók archívuma

25 válasz [Utolsó bejegyzés]
prayer képe
prayer
Offline
Csatlakozott: 2008/06/30

Minden, amit megörökítettünk programjainkról

prayer

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
Tides képe
Tides
Offline
Csatlakozott: 2009/07/08

Ahogy az előttem szólók mondták - igen jó kis program volt ez - szívesen megismételném! Örülök, hogy ott lehettem. Köszönet mindazoknak, akik szervezték és akik részt vettek benne!

Igazat szól blue Gabi, kevesen voltunk - viszont annál lelkesebbek - csoda szépen táncolnak ezek a csepp gyermekek (meg a nagyobbacskák is)  - Gabykám szívesen elmondtuk volna, hogy mennyire tetszett, ha megkérdezed Mosoly ...-na, de majd legközelebb!!! (mert remélem nem szegi nagyon kedvetek, hogy csak kevés a rajongótok!)

Ti pedig, kedves el nem jövő CINKE társaim!

Tudom, hogy sok a dolog, meg fáradt is az ember, meg lehet mindent ráfogni is a szakadó esőre, a hidegre, a melegre, a hóra, a jégre... és még mi az égre... DE! Élménytől fosztjátok meg magatokat és egy szeretetteljes baráti feltöltődéstől. Van úgy, hogy én is alig tudom felemelni magam, hogy elinduljak, de, ha már ott vagyok...-hát eddig még sohasem bántam meg - minden kiállítás, rádióműsor és találkozó, vagy fesztivál a maga nemében megismételhetetlen és hatalmas élmény, ezért kérek én is mindenkit, hogy legközelebb, amennyiben módotok nyílik rá  G Y E R T E K  E  L !!!

Sok szeretettel és köszönettel: Edit (Tides)

"Minden embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja

Zsigai Klára képe
Zsigai Klára
Offline
Csatlakozott: 2008/07/31

Köszönet a teljeskörű, szép beszámolóért, sok munkádért, emberségedért, drága Zoli!

Csodálatos élmény volt,és  jó volt együtt lenni a mi kis "CINKE" csapatunkkal! Ha az idő is kegyes lett volna, ....más lett volna bizonyára többen is eljöttek volna:)))


Szuper volt minden!

Szeretettel:

Klári

"Adni úgy kell tudni, hogy el is lehessen fogadni.Elfogadni pedig csak azt lehet, amit úgy adnak!" (zsigaiklara)

Aylon képe
Aylon
Offline
Csatlakozott: 2008/07/22

Szívből Gratulálok a Fesztiválhoz!:-)Megnéztem a fotóanyagot.Mosoly

Üdv.

Aylon

blue képe
blue
Offline
Csatlakozott: 2008/07/14

Elolvastam az élménydús beszámolót és egy-két gondolattal szeretném kiegészíteni.

Először nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk a programban, ahol a Pro-art Tánciskola Versenytáncos növendékei megmutathatták tudásuk egy részét. Szeretném megköszönni a szíves fogadtattást és a vendéglátást.

 Köszönet illeti a szervezőt, hogy felvette videóra, és itt jelezném, hogy a dvd-re igényt tartanék.

...viszont felmerültek bennem különböző gondolatok, melyet szeretnék ide leírni, előrebocsátom, hogy nem szeretnék senkit sem megbántani...nagyon ritkán jutok el egy ilyen irodalmi találkozóra, mert ugyebár a verseny mindenekelőtt szerepel a listámban, valamint az, hogy kéthetente csütörtöki napokra teszik az ilyen jellegű találkozókat, és ugyebár dolgozó emberek lévén nem tudunk közel 200 km-t utazni, ezért választjuk az ilyen nagyobb volumenű rendezvényeket. Amit viszont sajnálattal tapasztaltam, hogy alig jönnek el az emberek. Bárki metekintheti ezt a rendezvényt. Hozzáteszem, hogy ingyenes. A helyi ember jobban jár, mert létezik a tömegközlekedés és könnyebben el tud jutni. Persze tudom esett az eső, hozzáteszem, hogy nem is kicsit, mert Szegedtől - Pécsig igencsak zuhogott, de ez a csapat kedvét nem szegte, holott le is mondhattuk volna a programot időjárásra hivatkozva, mi mégis ott voltunk, csak valahogy hiányolták a gyerekek is a közönséget...lehet, hogy maga az időpont sem volt tökéletes, de ez már így alakult. Persze az sem utolsó szempont, hogy aznap nem voltak suliban. Máskor is voltunk ott már bemutatót táncolni, igaz akkor versenyről jöttünk és egy párral, de akkor sem volt közönség igazán. Tudom, hogy a tánc nem sok embert vonz, érdekel, de sajnos ekkora érdektelenségre valóban nem számoltam. Akik viszont ott voltak miként érezték magukat nem tudom, mint ahogy azt sem, hogy tetszett-e az előadás. Egy részt szerettem volna megmutatni abból a sportágból, amelyet a fiam választott. Remélem valamicskét sikerült átadni.

 

Szívesen látunk minden Kedves Érdeklődőt a következő táncversenyen, ahol lehet drukkolni a párosoknak:

2010. szeptember 18-19. Kistelek Open - bővebb információ a nevezettekről, helyről, jegyárakról itt: www.kistelekopen.hu

toni képe
toni
Offline
Csatlakozott: 2010/04/13

Kedves Prayer!!

Az egy megváltás lenne a számomra. Ebben az évben már nem hiszem, de a következő utam hazafelé, biztossan Pécsen keresztül vezet. Már ez is, hogy ítt írok, és most már több mint két éve a válasszaimon kersztül "beszélgetek" az emberekkel, már ez is a számomra, egy bizonyos eredmény, de hogy én valamikor is több ember elött egy verset is feltudnék olvasi, azt még mindig nem tudom elképzelni.Mindenféleképpen köszönöm a biztatást. Néha úgy érzemmagamtmint ahogy Stephenie Meyer írta:

Eszembe jutott a mondás, hogy két ember társaság, de három már tömeg, bár az én esetemben ez nem volt egészen igaz, mert nekem már a kettő is sok volt.

üdv Tóni

Tides képe
Tides
Offline
Csatlakozott: 2009/07/08

Tónikám !  Alig várom, hogy találkozzunk Veled! Nálam izgulósabb, lámpalázasabb embert keveset ismerek.

Még az iskolában, ha csak azt kellett mondanom: Jelen! - már elakadt a hangom, 120-at vert a szívem és majdnem elájultam. Nem is voltam túl jó tanuló, mert nem tudtam felelni, mindent elfelejtettem, ha meg kellett szólalnom, az írásbeli feladatokkal kiegyenlítettem a rossz jegyeket.

Később unalmamban elmentem jógázni, ez alatt volt  egy József  Attila szavalóverseny és a jógán meggyőztek, hogy én ott tudok szerepelni, meg tudom csinálni. Nem igazán hittem el, csak egy kicsit. Felkészültem. Elmondtam a Kései sirató című verset. A szívem majd kiesett a helyéről, féltem, izgultam és remegtem, de szerencsém volt, nem láttam az embereket, mert a reflektor fénye elvakított. Ahogy végeztem a vers elmondásával (és akkora erőm volt, hogy nem sültem bele, már ennek nagyon örültem) a teremben néma csend volt. Megijedtem! Azt hittem, annyira rossz volt (előttem már 5-en szavalták ugyanezt!), hogy mindenki kiment a teremből, s remegve kiléptem az óvó reflektor fénye mögül. Ekkor láttam, hogy tele van a terem emberekkel, akik a szemüket törölgetik, majd felhangzott a taps.

Örültem, hogy végig tudtam csinálni és nem számítottam a folytatásra, arra, hogy a szavalóversenyen 2. helyezést értem el! Ezt nem azért írtam le Neked, hogy dicsekedjek, hanem azért, mert nekem bebizonyították (és magamnak én is bebizonyítottam) azt, hogy amit az ember nagyon akar, azt meg tudja csinálni. Ha mi magunk nem hiszünk magunkban, hogy várjuk el egy másik embertől, hogy higgyen bennünk?!

Tóni! Te igazán kedves és igaz magyar ember vagy, legyél bárhol - én így gondolom, mert nekem írásaiddal már bebizonyítottad - bizonyítsd be hát önmagadnak is és hidd el, senki nem nevetne ki, ha nem tudnád pontosan kifejezni magad.

Tehát: VÁRUNK!!!

Addig is, ha tudsz, kapcsolódj a rádió műsorokhoz, hallgasd, ha van hozzá kedved, hozzászólhatsz írásban is.    (Ui: Fent említett verset okt.8-án önálló estemen is elszavalom, én örülnék, ha hallgatnál.)

Sok szeretettel: Edit (Tides)

"Minden embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja

toni képe
toni
Offline
Csatlakozott: 2010/04/13

Kedves Prayer!

Örömmel olvastam leírásodat az ünnepségröl, és valóban nagyon is szerettem volna ott lenni, mert ilyesmiben még sohasem volt részem. A Skypon, be is jelentkeztem, de annyira megijedtem a bátorságomtol, hogy azonnal ki is töröltem magamat., Sajnos, mint ahogy írtam is az üzifalon, születésem és a későbbi életkörülmények miatt, sohasem tudtam a magyar nyelvet úgy megtanulni, hogy nyilvánossan tudjak beszélni. A sokévi vezetői állásomban sem voltam sohasem képes, nyilvánossan, vagyis több ember elött egy szót is kimondani. Így hát tudtam, a Skypon sem tudok majd egy szót sem érthetően kimondani. Ugyanis gyermekkorom óta, az akkori körülmények következtében, egy megszabadulni tőle sohasem tudó , hivatalos nevén egy " Csekélyebb értékű" syndromban szenvedek, ami az évek multával, nem hogy javult volna, hanem még jobban elfajult.

Ez volt mindig, hogy mindenhol az utosó sorban, leghátul vagyok, és habár szeretnék, de sohasem tudok ettöl megszabadulni. Remélem megértesz.

üdv Tóni

prayer képe
prayer
Offline
Csatlakozott: 2008/06/30

Kedves toni!

Ha az eddigi bátor - bátortalan tagok, és a közönség is rendre bekapcsolódik egy-egy dallal, verssel, hozzászólással, riporttal, akkor Veled is elboldogulunk, ne aggódj. Ha egyszer eljössz, meglátod, aztán mindig a nyilvánosságot fogod keresni szavaiddal. Mosoly

prayer

prayer képe
prayer
Offline
Csatlakozott: 2008/06/30

CINKE fészEKFesztivál 2010. 09. 10.

Fesztiváli hangulatom akkor kezdődött, amikor Székely Imre grafikus művészt a ferihegyi reptéren fogadtam. Évek óta tartó levelezéseinknek köszönhetően protokolmentesen, barátságosan telt a találkozás. A repülőre nem vihetők keretezett képek, így azonnal Pécsre indultunk, hogy két nap alatt elkészüljön a kiállítás anyaga. Imre az Origó-Házban kapott szállást.
Pénteken, a fesztivál napján rendeztük be az autószalont a csodálatos papírmetszet - linómetszet - monotípia ötvözeteivel.
Délelőtt 10 órakor birtokba vették a gyerekek a színháztermet, ahol a Trixi Kreatív Mosgásstúdió adott előadást. Ezt a műsort meglátogatta Rúzsa Csaba, a 2010 Pécs Európa Kulturális Fővárosa igazgatója.
A déli videóversre skorpio és kerlac társaink jelentkeztek az internet segítségével, a studióban jelen voltak Judit, tides, Zsigai Klára, Se, és jómagam. A teremben ülő közönség csak kapkodta a fejét, amikor a különböző hangszórókból felhangzott József Attila - A kozmosz éneke című verse, amit szonettenként más-más előadó szavalt fel. Majd saját versek, irások is elhangoztak.
13 órakor Kistelekről érkező tánciskolások latin, és standard táncbemutatót tartottak nagy sikerrel. Egyszerűen leírhatatlan szép eleganciával mozogtak a gyerekek. Ezt a programot teljes egészében videóra vettem, így a DVD elkészülése után bárki igényelheti.
14 órakor Geiger Erzsébet (se) irodalmi bemutatkozása volt, amire nem tudtam elmenni a folyamatosan érkező vendégek miatt, de nagy örömmel fogadtam, hogy közönsége tapsviharában közölték, ez most valami más volt, valami új Tőle. Nem csoda, hiszen Emeraude volt a házigazdája az eseménynek.
Mangult Dóri sajnos nem tudta vállalni a 15 órási szereplést technikai és egyéb problémái miatt.
16 órakor kezdődött volna a Dóri Designe - Egyiptomtól napjainkig jelmezbemutatója, de a hálás közönség már reggeltől fogva kapkodta szét a ruhákat, és öltöztek be különböző korok viseleteibe az emberek. Így az egész Origó-Ház egy hatalmas színházzá vált, közönségtől az alkotókig. Kivéve engem, így legalább egy komoly ember maradt a teremben.
15 órakor kezdetét vette Székely Imre kanadai grafikus művész kiállítása. Dr. Páva Zsolt kimenőt kért a budapesti frakció ülés miatt, Rúzsa Csaba egyik munkatársával képviseltette magát, s az adományozott alkotások visszakerültek a helyükre, mert azokat csak a kiállítás zárásával, október 3-án vihetik el.
Nyilvánosan is bejelentettük a CINKE program Alapítvány megalapítását, a CINKE Páholy Kuratóriumot, melyek feladatai lesznek az arra legméltóbbak kiemelése, támogatása, könyvek kiadása, a magyarság nyelvi szépségeinek ápolása, a kultúra terjesztése szerte a világban. Székely Imrét A CINKE nagykövetének választottuk, ezt egy oklevéllel, és egy ezüst CINKE kitűzővel is megpecsételtük. Imre legfőbb feladata a Kanadában élő magyarjainak a CINKE program megismertetése, városában, Vctoriában a 300 fős magyar lakosságnak bemutatása. Székely Imre ennek a csoprtnak a titkára. Rádiónk beszámolt az eseményről.
Sajnos az eső miatt elmaradt a 16 órai lovas hintós felvonulás, így mindenkit, aki kíváncsi volt az Apáczai Nevelési Központban folytatódó eseményekre, azokat autókkal szállítottuk át.
19 órakor a Nevelés Központban Csizi Péter országgyűlési képviselő megnyitotta Márton Rozália velencei fafaragó iparművész kiállítását, amit előző nap szállítottunk át az Origó-Házból. Csizi Péter méltatta az alkotót, magát a programot, s az eseményt pezsgővel zártuk.
A jelmezbe öltözött közönség, és az utcáról bejövő kíváncsiskodók előtt megkoronáztuk a fesztivált a színházi előadásokkal. Elsőnek a Trixi Kreatív Mozgásstúdió - Tavaszi zsongás produkcióját láthattuk, amit külön kiemelt az erre az alaklomra összeállított hang, és fény technika. Leírhatatlanul szép volt az előadás.
Majd amíg a Forty-four Táncegyüttes elfoglalta a színpadot, egyik versemmel ajándékoztam meg a közönséget. Aztán több, kisebb műveket muattak be nagy átéléssel. Itt is érezhető volt a sok éves tanulás, gyakorlás, összeszokás. Zárásként újabb vers következett.

Hétfőn, Székely Imrét, Dr. Páva Zsolt fogadta a vársházi dolgozószobájában, ahol Imre átadta a Home To Pécs című kompozícióját, mint egy, megköszönve, hogy az EKF évében meghívást kapott városunkba munkásságának bemutatására.
Utána Mayer Mihály megyéspüspök várta egy kávéra. Imre itt is adományozott egy képet, és Ő ekszelenciájával felidézték a közös ismerősöket, mert mint kiderül, Imre győri származása miatt, és vallásos nevelése okán, és a Püspök Urunk  ottani iskolás barátai miatt bőségesen volt miről beszéljenek. 
Fogadott még, Prof. Dr. Bódis József egyetemi rektor. Imre bőkezüségét itt is megmutatta egy alkotásával.

Székely Imrét kedden este vittem személyesen Tatabányára az Édesanyjához, és a nővéréhez.

Szeptember 17-én Budapestre várják a Magyarok Világtalálkozójára, ahol a CINKE nagyköveti megbízását már ki is teljesíti.


A CINKE alkotóival elégedetlen vagyok a kevés érdeklődő miatt. Remélem, a jövőben többen látogatjátok rendezvéneinket.
Képeket itt lehet letölteni:

http://dpg.drummer.hu/DPGWeb/album-1001-Szekely_Imre_kiallitas_megnyit.html 
 

prayer

zsuska képe
zsuska
Offline
Csatlakozott: 2010/09/12

Ott voltam!

Sikerült úgy helyezkednem, hogy a 116 fotóból talán egyen látszom a hátérben, homályosan... Mosoly

A Fesztivált  azonban nagyon élveztem.

 

zsuska

Nem minden szó mondható ki. Az egyik magunk miatt, a másik kíméletből... s ha mégis megteszem?

nora képe
nora
Offline
Csatlakozott: 2008/07/22

Én ott voltam, és mondhatom nagy élmény volt:) köszönet érte

nora

Aylon képe
Aylon
Offline
Csatlakozott: 2008/07/22

Nagyon Köszönöm Kedves Gabriella!

Hurcolom a számban a találkozó ízeit.  Téged is  szeretnélek személyesen megismerni. .-)

Üdv,

Aylon

blue képe
blue
Offline
Csatlakozott: 2008/07/14

Ilona valóban csak gratulálni tudok.)))

Judit képe
Judit
Offline
Csatlakozott: 2008/07/21

De jó újra meg újra visszanézni....Mosoly

Cuppacsipá: Judit

Szeretettel: Judit

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." Antoine de Saint Exupéry

tokio170 képe
tokio170
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

Aylon
Kováts Péter (Skorpio) szaval, mellette Kapinya IlonaKedvenc grafikámFöldim
, Gabiga
Kovátsék (Skorpio és párja)HalászokNicholson  Mosoly


tokio170

Aylon képe
Aylon
Offline
Csatlakozott: 2008/07/22

László, - profi fényképezésedhez Gratulálok! Már, Lellén is láttam, hogy nem hétköznapi hozzáállással fotózol.

Üdv.

Aylon

tokio170 képe
tokio170
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

Köszönöm Ilona, cuppacsi! Mosoly)

tokio170

Judit képe
Judit
Offline
Csatlakozott: 2008/07/21

De jóóóóók:))) Köszi drága Lacikám:)))

Szeretettel ölellek: Judit

Szeretettel: Judit

"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan." Antoine de Saint Exupéry

tokio170 képe
tokio170
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

Ne feledjük el: a te remek munkád is itt van (4 Dimenziósok) kedves Judit. Mosoly)

tokio170

blue képe
blue
Offline
Csatlakozott: 2008/07/14

Üdvözlöm ezt a fórumot...))))

Nagyon jók lettek a fotók! ))))

A festményekről nem csináltatok képeket?

 

tokio170 képe
tokio170
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

A Judit blogja alatt látszik több kép és grafika kedves Tigris. Teszek még ide is azért néhányat.

tokio170

tokio170 képe
tokio170
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

Kocc... Mosoly

Lénárd József profil
4 Dimenziósok

Domokos Edit

tokio170

Desert_Rose képe
Desert_Rose
Offline
Csatlakozott: 2008/11/11

Jók lettek a portrék! Mosoly)))

- Rose -

„Tőlem ne várjon

prayer képe
prayer
Offline
Csatlakozott: 2008/06/30

Szuper vagy, Laci, köszi! Mosoly))

prayer

tokio170 képe
tokio170
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

Aylon kiállítása + tali, Balatonboglár 2010. május 7.


Poroszlay Gabriella
Lénárd József
Palotás Károly
Bartalovics  Zoltán
(prayer)Szemüvegesek


tokio170

Legújabb irodalmak

Típus Cím Szerző Válaszok Létrehozva Utolsó hozzászólássorrend változtatása
Irodalom Makai Emil: Jó asszonyok / Gute Frauen toni 2024/07/19 - 08:48 2024/07/19 - 08:48
Irodalom Gspann Károly A csók / Der Kuss toni 2024/07/18 - 08:17 2024/07/18 - 08:17
Irodalom Gspann Károly Elvitték az angyalok / Die Engel nahmen sie mit toni 2024/07/17 - 08:39 2024/07/17 - 08:39
Irodalom Rédiger Géza Mit dalolsz még / Was singst du noch toni 2024/07/16 - 08:15 2024/07/16 - 08:15
Irodalom Erdős Renée: Nem tanultam meg félni / Nicht gelernt Angst zu haben toni 2024/07/15 - 07:37 2024/07/15 - 07:37
Irodalom Rigó Tibor: Eltorzult holdkorong / Entstellte Mondscheibe toni 2024/07/14 - 08:41 2024/07/14 - 08:41
Irodalom Rigó Tibor: Senki sem szólt / Niemand sagte es mir toni 2024/07/12 - 08:31 2024/07/12 - 08:31
Irodalom Erdős Renée Úgy vettem / So nahm ich toni 2024/07/11 - 08:25 2024/07/11 - 08:25
Irodalom Minke Béla Tavaszi hangulat / Frühlingsstimmung toni 2024/07/10 - 07:58 2024/07/10 - 07:58
Irodalom Rainer Maria Rilke: Das ist mein Streit / Ez a harcom toni 2024/07/08 - 02:30 2024/07/08 - 02:30
Irodalom Szulik József: Egy pap, anyja sírján / Ein Priester am Grab seiner Mutter toni 2024/07/07 - 09:45 2024/07/07 - 09:45
Irodalom Babits Mihály: Erdős Renée / Erdős Renée toni 2024/07/06 - 08:17 2024/07/06 - 08:17
Irodalom Farkas Béla Erdő mélyén / Tief im Wald toni 2024/07/05 - 07:32 2024/07/05 - 07:32
Irodalom Erdős Renée Szép életem / Mein schönes Leben *** toni 2024/07/04 - 07:29 2024/07/04 - 07:29
Irodalom Szulik József Édes anyámhoz / An meine liebe Mutter toni 2024/07/03 - 09:06 2024/07/03 - 09:06

Legújabb hangzóanyagok

Típus Cím Szerző Válaszok Létrehozva Utolsó hozzászólássorrend változtatása
Audió Tompos Lilla: Karácsony ambrusa 2019/12/23 - 21:34 2019/12/23 - 21:34
Audió Kék mezőben Góth László 2019/12/14 - 05:58 2019/12/14 - 05:58
Audió Szabó Melinda: Októberi látomás ambrusa 2019/10/12 - 19:26 2019/10/12 - 19:26
Audió Kelvin: Angyalka ambrusa 2019/01/15 - 22:18 2019/01/15 - 22:18
Audió Visszatekintő: Karácsony Pécsett 1918-ban ambrusa 2019/01/02 - 12:54 2019/01/02 - 12:54

Legújabb fórumtémák

Típus Cím Szerző Válaszok Létrehozva Utolsó hozzászólássorrend változtatása
Fórumtéma Megszűnt pályázat Markovics Anita 2019/12/31 - 13:41 2019/12/31 - 13:41
Fórumtéma Klapek Gabriella hímezve festő, énekes, zeneszerző prayer 2 2016/11/28 - 12:48 2018/03/31 - 00:43
Fórumtéma 2017. AKÍK Művészeti Pályázat prayer 2016/12/28 - 19:03 2016/12/28 - 19:03
Fórumtéma 2016 évi rendezvények capek 17 2016/01/14 - 11:27 2016/08/07 - 16:47
Fórumtéma CINKEfészek Antológia 6. Szt. Mártonnak ajánlva prayer 14 2016/04/17 - 18:06 2016/07/17 - 12:32
Fórumtéma CINKE klub Gyöngyivel prayer 20 2015/04/17 - 21:42 2016/07/09 - 14:15
Fórumtéma Cinke színdarab Emeraude 1 2016/04/25 - 09:38 2016/04/27 - 08:51
Fórumtéma Szent Márton évforduló pályázat prayer 5 2014/09/28 - 09:49 2016/03/01 - 22:47
Fórumtéma Ötletek, és a megvalósítás. prayer 164 2010/02/05 - 20:51 2016/02/02 - 14:28
Fórumtéma Aktuális pályázatok zsuska 177 2013/02/06 - 11:01 2016/01/26 - 12:16

Legújabb rendezvények

Típus Cím Szerző Válaszok Létrehozva Utolsó hozzászólássorrend változtatása
Rendezvény Tavaszi Varázs Fesztivál capek 2019/03/29 - 11:00 2019/04/12 - 12:06
Rendezvény Húsvéti nyusziles az Origó-Házban capek 2019/04/18 - 12:00 2019/04/12 - 12:02
Rendezvény Vidám farsang capek 2019/02/28 - 16:00 2019/03/14 - 12:11
Rendezvény CINKÉK a nagyvilágban - Lélekmorzsák capek 2019/02/22 - 17:00 2019/03/14 - 11:54
Rendezvény Versek Istenről, Hazáról, Szerelemről... capek 2019/01/24 - 16:00 2019/01/16 - 21:40