ANTOLÓGIA szerzői lemondó nyilatkozatok

35 válasz [Utolsó bejegyzés]
Anonymous

Kedves Alkotók!

Mivel az Antológia kiadatása 100%-ig önköltségen történik, és Ti is, illetve mindenki, aki megvásárolja, önköltségi áron fog hozzájutni a megrendelt példányaihoz, a szerzői jogokról való lemondás az Antológiába való bekerülés feltétele.

A fentieket figyelembe véve kérném, hogy ebben a fórumban a saját nevetek feltüntetésével adjátok hozzájárulásotokat a megjelenéshez az alábbi módon:

SABLON:

Alulírott, .............................................., hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim ........... (cím, műfaj megadása) .......... a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogaimról ezennel lemondok.

<Teljes név>

Kérném továbbá, hogy ezen Fórumban minden más - nem a témához szorosan kapcsolódó - hozzászólást mellőzni szíveskedjetek, mert azt törölni vagyunk kénytelenek.

Köszönjük.

 

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
Kelemen Zoltán képe
Kelemen Zoltán
Offline
Csatlakozott: 2008/09/30

Alulírott, Kelemen Zoltán, hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim: "Percek, pillanatok", "Haláltánc", "Hópihe szonett", "Meggyújtom még ezt a cigid neked" a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogdíjamról ezennel lemondok.

Tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és a fent említett írásom bárhol, máshol is publikálható marad.

Tisztelettel: Kelemen Zoltán


erda
Offline
Csatlakozott: 2008/07/19

Alulírott, Bodnár Éva, hozzájárulok, hogy a Szülőföld / Belső utakon című verseim a CINKE Program keretében és 2008-ban kiadásra kerülő CINKEfészek Antológiában megjelenhessenek.
Az említett írássokkal kapcsolatban a szerzői jogdíjról lemondok, tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és az írásaim bárhol, máshol is publikálhatóak maradnak.

Bodnár Éva

gabiga képe
gabiga
Offline
Csatlakozott: 2008/07/29

Alulírott Poroszlay Gabriella hozzájárulok, hogy az

Összefonódva, Látsz-e engem?, Egymás tükrében, Őszi szél,  Lövészárokban

című írásaim a CINKE Program keretében és 2008-ban kiadásra kerülő CINKEfészek Antológiában megjelenhessenek. Az említett írássokkal kapcsolatban a szerzői jogdíjról lemondok, tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és az írásaim bárhol, máshol is publikálhatóak maradnak.

2008.10.30.

Poroszlay Gabriella

Gabi

tokio170 képe
tokio170
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

Alulírott, .......Czinege László......................................., hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim ....Emlék-köd, Nyárvégi éj, Márciusi éjszaka, Szüret, A küldemény....... (cím, műfaj megadása) ...versek....... a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői  jogaimról - ebben az egyszeri kidásban - ezennel lemondok.

Czinege László (tokio170)

tokio170

Könyves Tóth Enikő képe
Könyves Tóth Enikő
Offline
Csatlakozott: 2008/07/27

Alulírott, Könyves Tóth Enikő, hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett   Fényzuhogás, Tűnődés, Epizód, Hanna, Emlékezz, Vallomás, (Jeruzsálem) verseim és prózáim (saját alkotásaim) a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogaimról ezennel lemondok.

Könyves Tóth Enikő

 


szucs istvan képe
szucs istvan
Offline
Csatlakozott: 2008/08/24

Alulírott, Szűcs István, hozzájárulok, hogy az alábbiakban feltüntetett alkotásaim .. Képek: A szedresi tónál, Lány hátakt, Narcissus, Vadászház a
Bakonyban, Versek:Te, Siratónótám, Hajnal előtt a csönd,a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogdíjról ezennel lemondok.

Szűcs István

Üdv István

MmeDegard
Offline
Csatlakozott: 2008/09/19

Alulírott  Kerekes Hildegard hozzájárulok, hogy 

Névjegyecske

és

Gesztenyehullás

című verseim

a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessenek. Az említett írásaimmal kapcsolatos szerzői jogdíjról ezennel lemondok. Tudomásul veszem, hogy a kötet finanszírozása önköltséges, viszont  a fent említett írásom,  bárhol, bármilyen formában részemről publikálható marad.

 

Kerekes Hildegard

"Ahhoz, hogy a lehetséges valóra váljon, meg kell kísérelnünk a lehetetlent!" (ismeretlen)

Minden jót Neked és Általad!

Tupir
Offline
Csatlakozott: 2008/08/20

Alulírott, Loló Judit, hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim:

Sorsom, A szélforgó a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogaimról kizárólag e megjelenés kapcsán ezennel lemondok.

Loló Judit

Köszönöm még egyszer mindenkinek a megjelenés lehetőségét!

Aylon képe
Aylon
Offline
Csatlakozott: 2008/07/22

Saját személyemben,  csak a szerzői jogdíjról mondok le, igazad van Kedves Se .De szerintem, ezt mielőbb tisztázni kell, mert itt ahogy olvastam  a szerzői jogról modanak le.A kettő bizony nem egy.

Üdv.

Aylon

se képe
se
Offline
Csatlakozott: 2008/07/18

Én meg végképp nem kekeckedni akarok,de szerintem is egyértelműbb az a megfogalmazás,hogy a szerzői jogdíjról lemondok,ami az én olvasatomban annyit jelent,hogy hozzájárulok az írásaim megjelentetéséhez,abban a tudatban,hogy ezért egy fillér hononárium nem jár,sőt nekem kell kifizetni a rámeső részt,de az írásaim szabadon bárhol máshol publikálhatóak maradnak.Én így értelmezem ,a szerzői jogról lemondani? Hát az valami olyat enged sejtetni,hogy bárki a saját nevében felhasználhatja,illetve lemondanék arról,hogy én vagyok a szerző.Az ember a gyerekét se adja el.Így vagyunk az alkotásainkkal is.Megmutatni azt igen,szívesen,de lemondani róla,azt nem,az bennünk született,általunk van.

Kedves Rose!

Hidd el,ez nem rosszindulat kérdése,csak mindenki félti,amije van.Bennem megvan a kölcsönös bizalom,de könnyű helyzetben vagyok,hiszen itt hely- és emberismerettel bírok,de ezzel nincs így mindenki. A szerzői jogdíj lemondása lenne a mindenki számára egyértelműbb kifejezés.

Lácai Mihály képe
Lácai Mihály
Offline
Csatlakozott: 2008/07/21

Alulírott, Lácai Mihály, hozzájárulok, hogy a "Csillag, nem kegyelem", "Hiányzol, tehát vagy nekem" "...és jött az élet" , Az igaz ősz" című verseim a CINKE Program keretében és 2008-ban kiadásra kerülő CINKEfészek Antológiában megjelenhessen.
Az említett írássokkal kapcsolatban a szerzői jogdíjról lemondok, tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és az írásaim bárhol, máshol is publikálhatóak maradnak.

Lácai Mihály

Desert_Rose (nem ellenőrzött)

Alulírott, Szakács Adrienn, hozzájárulok, hogy a Kopott fényű csillagok / Hitem / Álmaink / Tegnap volt című verseim a CINKE Program keretében és 2008-ban kiadásra kerülő CINKEfészek Antológiában megjelenhessen.
Az említett írássokkal kapcsolatban a szerzői jogdíjról lemondok, tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és az írásaim bárhol, máshol is publikálhatóak maradnak.

Szakács Adrienn

blue képe
blue
Offline
Csatlakozott: 2008/07/14

Alulírott, Nagy Gabriella, hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim Ősz, Kérlek égess el!, Hamvveder (Irodalom/vers) a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogdíjról ezennel lemondok.

Nagy Gabriella

Kelemen Zoltán képe
Kelemen Zoltán
Offline
Csatlakozott: 2008/09/30

egy bizonyos mértékben egyetértek Szeplővel is...

A szerzői jogról nem lenne szabad lemondani..

nem egy a szerzői jogdíjjal..

 


csabaiandy képe
csabaiandy
Offline
Csatlakozott: 2008/07/21

hm... árnyékosZoli ezzel elgondolkodtatál...

 

prayer képe
prayer
Offline
Csatlakozott: 2008/06/30

Az már plágium lenne.
A szerző maradjon meg szerzőnek!

prayer

Aylon képe
Aylon
Offline
Csatlakozott: 2008/07/22

Alulírott,  Kapinya Ilona hozzájárulok, hogy a " Porcelánruha" és a "Voltam... " című verseim a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen. Az említett írássommal kapcsolatos szerzői jogdíjról ezennel lemondok. Tudomásul veszem, hogy a kötet finanszírozása önköltséges, viszont  a fent említett írásom,  bárhol, bármilyen formában részemről publikálható marad.

Tisztelettel: Kapinya Ilona

Látrány, 2008.október 28.

 

Aylon

Zsigai Klára képe
Zsigai Klára
Offline
Csatlakozott: 2008/07/31

Alulírott – Zsigai Klára hozzájárulok, (nem kizárólagosan), hogy a „Tükör előtt elmerengve” és "Mondj egy imát, kérlek!"(irodalom/szabadversek), melyek saját verseim,  a CINKE Program keretében és 2008-ban kiadásra kerülő CINKEfészek Antológiában megjelenhessenek. Az említett írásokkal kapcsolatban kizárólag e megjelenés kapcsán, csak a szerzői jogdíjról mondok le, tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és az írásaim bárhol, máshol is publikálhatóak maradnak.

Győr, 2008.október 28.

Zsigai Klára
Győr

"Adni úgy kell tudni, hogy el is lehessen fogadni.Elfogadni pedig csak azt lehet, amit úgy adnak!" (zsigaiklara)

femis képe
femis
Offline
Csatlakozott: 2008/07/13

Alulírott – Fuchs Izabella hozzájárulok, hogy a "Apám emléke” - "Az én anyukám" - "Az első" - " Engedd, hogy segítsek" - "A Nádor" és "Analitika" című verseim és írásaim a CINKE Program keretében és 2008-ban kiadásra kerülő CINKE fészek Antológiában megjelenhessen.

Az említett írássokkal kapcsolatban a szerzői jogdíjról lemondok. Tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és az írásaim bárhol, máshol is publikálhatóak maradnak.

Tisztelettel és szeretettel: Fuchs Izabella

Femis

Dominus Litis képe
Dominus Litis
Offline
Csatlakozott: 2008/09/23

Alulírott Gergely Attila hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim Üveg szirmok, Elmondanám, Félálom a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogaimról ezennel lemondok.Gergely Attila

" Az ébredő vonzalom, bizony mindig elmondhatatlan gyönyörűséggel van tele és a szerelem minden boldogsága a változásban van. "
/ Moliere /

Lyrian képe
Lyrian
Offline
Csatlakozott: 2008/07/20

Alulírott Pálinkás Krisztina hozzájárulok, hogy a „Téboly" című írásom (irodalom/szabadvers) a CINKE Program keretében és 2008-ban kiadásra kerülő CINKEfészek Antológiában megjelenhessen. Az említett írással kapcsolatban a szerzői jogdíjról lemondok, tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és a fent említett írásom bárhol, máshol is publikálható marad.

Pálinkás Krisztina

hori képe
hori
Offline
Csatlakozott: 2008/07/12

Alulírott – Horváth Géza hozzájárulok, hogy a „Találkozás Velencében” és „Egy régi ház férfival és nővel” című írásaim a CINKE Program keretében és 2008-ban kiadásra kerülő CINKEfészek Antológiában megjelenhessen. Az említett írássokkal kapcsolatban a szerzői jogdíjról lemondok, tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és az írásaim bárhol, máshol is publikálhatóak maradnak.

Horváth Géza

- hori -

csabaiandy képe
csabaiandy
Offline
Csatlakozott: 2008/07/21

Alulírott, Csabai Andrea, hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim  .Csendem, Párnára hajtott álmaidban, Belőled eredő, Reszket az éjszaka, Csontszínű ég c. versek a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogdíjamról ezennel lemondok.

Tudomásul veszem, hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges, és a fent említett írásom bárhol, máshol is publikálható marad.

Csabai Andrea

Sztolár Miklós képe
Sztolár Miklós
Offline
Csatlakozott: 2008/07/19

Remélem, nem bonyolítottam agyon a dolgot, és megfelel így is hozzájárulásom. Mosoly

Sztolár Miklós képe
Sztolár Miklós
Offline
Csatlakozott: 2008/07/19

Alulírott - Sztolár Miklós - hozzájárulok, hogy "Igazságtétel" című írásom a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett írással kapcsolatos szerzői jogaimról - ennél az Antológiánál - ezennel lemondok.

Sztolár Miklós

Eroica képe
Eroica
Offline
Csatlakozott: 2008/08/14


Alulírott, .....Péter Erika........................................., hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim ........... versek (fogalmam sincs melyikek) .......... a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogaimról ezennel lemondok.

Tiszttelettel: Péter Erika

Eroica

Emeraude
Offline
Csatlakozott: 2008/07/14

Alulírott, Markovics Anita hozzájárulok, hogy az alábbiakban feltüntetett alkotásaim
Öndefiníció
(vers), Vér és olaj (vers), Át a parton, 13. (vers), Reggel blues (vers), Nehéz éjfél (vers), Csillagfény vacog (vers), Pókfonál (vers), Ne mondd el… (vers)
a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogdíjamról ezennel lemondok, és hozzájárulok, hogy fenti írásaim megjelenjenek a saját nevem alatt a CINKE Antológiában 2008-ban, azzal a feltétellel, hogy ezen írások bárhol máshol publikálhatóak maradnak, továbbá tudomásul veszem, hogy az antológia megjelentetése önköltséges.

Markovics Anita

se képe
se
Offline
Csatlakozott: 2008/07/18

Alulírott Geiger Erzsébet hozzájárulok,hogy a 2008-ban kiadásra kerülő CINKEfészek Antológiában a következő írásaim megjelenjenek: téglagyári eldorádó,Csak úgy...magamnak, feldobtak egy labdát,szerettem volna,gyufa-lét,csendes egyszerű kívánság,semmi probléma,schizoid tűnődés.

A szerzői jogdíjról lemondok,tudomásul veszem,hogy a kiadásra kerülő kötet önköltséges,és az írásaim bárhol máshol is publikálhatóak maradnak.

Köszönettel: Geiger Erzsébet

nora képe
nora
Offline
Csatlakozott: 2008/07/22

Alulírott, .....Ráczné Gógucz Eleonóra........................................., hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim  Szín-fónia, Jelenetre várva, Termékenység, Gyász., és az  Utolsó előtti pillanat......festményeim.......... a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogaimról ezennel lemondok.

Ráczné Gógucz Eleonóra

nora

szeplő képe
szeplő
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

Kedves Rose! Ne haragudj, hogy beleszólok, de a szerzői jogról lemondani nem lehet interneten keresztül, csak kézzel aláírt Felhasználási Szerződésben. És nem azért kell lemondani róla, mert önköltségen fognak a szerzők hozzájutni, hanem azért, mert a 1999. évi LXXVI. törvény előírja, hogy bármely alkotásnak minősülő termék nyomtatott formában történő megjelentetése csak a szerző/k írásos engedélyével történhet. Más: Ha nem veszitek bele, hogy ez az engedély NEM kizárólagos, megkötitek a szerző/k kezét, hogy nem adhatják el/oda más kiadónak 4 évig. Ez hosszú idő, bármi adódhat... Mivel a szerzők nem kapnak jogdíjat, nem lenne helyénvaló megfosztani őket még annak lehetőségétől is, hogy máshol szintén publikálhassák szóban forgó műveiket...  Remélem segítő szándékomat nem értelmezitek félre:)

További jó munkát kívánok és sok sikert!

Üdv: Szeplő 


prayer képe
prayer
Offline
Csatlakozott: 2008/06/30

Kedves szeplő!

A mi esetünkben más a helyzet. Itt valóban csak arról van szó, hogy nem tudunk szerzői jodgíjat fizetni senkinek. Természetesen, oda viszi mindenki az alkotását, ahová akarja, ahol éppen kiadják neki. Senki kezét nem kötjük meg. Ez a könyv, a barátság, a művészet, a kultúra kiemelkedése egy közegből, s egyben előszobája a 2010Pécs Európa Kulturális Fővárosa  programsorozatnak, amivel dicsekedni szeretnénk a Pécsre látogatóknak. Mint korábban mondtam, a CINKE program a valóságra épül. A közönség a cél. Ez a honlap csak mint bónusz működik az egész éves kiállítások, író-olvasó találkozók, rádióadások mellett, mint egy kedvcsináló.
Meg ette a fene azt a kultúrát, ahol perre mennek egy olyan vers miatt, amit senki nem vett meg, nem lett eladva, csak kiemeltük a többiből, hogy megmutathassa magát a tehetség.
Az Origó-Ház, és a magam nevében biztosíthatok mindenkit, hogy a műveivel azt csinál mindenki, amit akar.
Aki ezek után örömmel vesz részt alkotóként többi társa mellett, annak sok sikert kívánok, hogy válljanak valóra elképzelései a könyv kapcsán.

prayer

szeplő képe
szeplő
Offline
Csatlakozott: 2008/07/28

Kedves Zoltán! Nem egészen értem, hogy ha te úgy gondolod, én csak okoskodom, miért keresett meg Desert Rose belső postán, hogy nem küldenék-e nektek egy formanyomtatványt (Felhasználási Szerződés-t). Most is állítom, hogy nem elég interneten megadni a beleegyezéseket, minden kiadáshoz kézzel aláírt SZERZŐDÉS-t kell kötni, hiszen a számítógépen akárki bepötyögheti, hogy ő Tóth Pista, soha nem lehet bizonyítani, hogy valóban ő írta oda a nevét... Tudnék mesélni érdekes perekről, amelyeket szerzői jog körüli viták elrendezésére indítottak, de nem akarok vészmadárkodni:)

Még egy apróság: Én nem "megjelentettem" pár könyvemet, hanem kiadók vették meg, és adták ki (21 regényt és 14 nyelvkönyvet), s mindegyikhez kellett ilyen szerződést kötni, függetlenül a kialkudott jogdíj összegétől. De tegyetek belátásotok szerint, én többé nem ütöm bele az orromat mások dolgába... Bizonyára akadnak köztetek olyanok, akik nálam sokkal jobban értenek az efféle ügyekhez. További sikeres munkát Nektek!

Üdv: Szeplő


prayer képe
prayer
Offline
Csatlakozott: 2008/06/30

Kedves Szeplő!

Gratulálok munkásságodhoz! Hatalmas kollekcióval dicsekedhetsz. Örülök, hogy profi is akad köztünk. Mert vannak szerencsére, és aki nem az, nekik is épp úgy örülünk.

Én azt mondom, ha valaki regisztrált tag az oldalon, és itt eldönti, akar, vagy nem akar egy kötetben mutatkozni a többiekkel, az számunkra, és számára is bőven elegendő. Szerintem ezt mindenki képes eldönteni az adott helyzetben. S mivel nincsenek megkötéseink, mert a CINKE program közönség orientált, így az alkotóáramlás is nyitott. Az Origó-Ház alkalmas és biztosított kiállítások, irodalmi találkozók lebonyolítására, padlásszínházzal ellátott, rádióstúdiót működtetett központ, ahol étkezni, s lassan megszállni is lehet, kiadási jogosítványokkal bír. Senkit nem kötünk le semmilyen szerződéssel, nem fenyegetünk meg, ha többé nem látogat hozzánk, így nem látom értelmét a fordított szituációra sem. Magam nem vagyok alkalmazásban ott, csupán ezt a kis CINKÉT érzem szívemhez közelinek, amiből egyetlen forint hasznom sincs, sőt, csak kiadásom. De hiszem, megéri mind azokért az örömökért, amit kapok cserébe.
Itt csak azt kell eldönteni mindenkinek, szívesen mutatkozik velünk egy könyvben, vagy nem. Számomra ennyire egyszerű a dolog.
Sajnálom is magyarságunk, hogy folyamatosan azon jogszabályokkal takargatjuk magunk, és másokat, amit akkor is ránk erőltetnek, ha mi azt már rég kinőttük volna.
Ha az lenne a célunk, hogy "évekre" lekössük az alkotók szellemi munkáit, olyan szerződést állítanánk ki. De mint mondtam, azt sem bánjuk, ha egy időben akár hány könyvben is jelenik meg máshol az a vers, amit nekünk, a mi közönségünknek is szán.
Azt viszont nem tílthatom meg senkinek, hogy a vásárolt könyvét haszonnal eladja. Arra ott van az adózási törvény, amit nem én találtam ki.
Egy biztos, amit én rendelek majd, azt ajándéknak szánom a fa alá szeretteimnek, barátaimnak.

Mi nem érthető ebben?

Desert Rose-nak én szóltam, hogy nem látom értelmét ezen papírok begyűjtésének.

prayer

zsoló képe
zsoló
Offline
Csatlakozott: 2008/09/29

Alulírott, Kormann Zsolt, hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim:

Szerelmeim, ti fák, Városligeti kép, Az út vége, Ébredni várlak c. versek a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogaimról kizárólag e megjelenés kapcsán ezennel lemondok.

Kormann Zsolt

Köszönöm még egyszer a megjelenés lehetőségét!

Örökségünk és jövőnk záloga: ápolni és megőrizni édes anyanyelvünk.

Molnár Péter képe
Molnár Péter
Offline
Csatlakozott: 2008/09/24

Alulírott, Molnár Péter, hozzájárulok, hogy az alábbiakban  feltüntetett  alkotásaim Négy szelet hal/Irodalom/novella, a CINKE Program keretében kiadásra kerülő Antológiában megjelenhessen, és az említett alkotásokkal kapcsolatos szerzői jogaimról ezennel lemondok.

Molnár Péter

Legújabb irodalmak

Típus Cím Szerző Válaszok Létrehozva Utolsó hozzászólássorrend változtatása
Irodalom Rigó Tibor: Senki sem szólt / Niemand sagte es mir toni 2024/07/12 - 08:31 2024/07/12 - 08:31
Irodalom Erdős Renée Úgy vettem / So nahm ich toni 2024/07/11 - 08:25 2024/07/11 - 08:25
Irodalom Minke Béla Tavaszi hangulat / Frühlingsstimmung toni 2024/07/10 - 07:58 2024/07/10 - 07:58
Irodalom Rainer Maria Rilke: Das ist mein Streit / Ez a harcom toni 2024/07/08 - 02:30 2024/07/08 - 02:30
Irodalom Szulik József: Egy pap, anyja sírján / Ein Priester am Grab seiner Mutter toni 2024/07/07 - 09:45 2024/07/07 - 09:45
Irodalom Babits Mihály: Erdős Renée / Erdős Renée toni 2024/07/06 - 08:17 2024/07/06 - 08:17
Irodalom Farkas Béla Erdő mélyén / Tief im Wald toni 2024/07/05 - 07:32 2024/07/05 - 07:32
Irodalom Erdős Renée Szép életem / Mein schönes Leben *** toni 2024/07/04 - 07:29 2024/07/04 - 07:29
Irodalom Szulik József Édes anyámhoz / An meine liebe Mutter toni 2024/07/03 - 09:06 2024/07/03 - 09:06
Irodalom Gustav Falke: Bitte / Fohász toni 2024/07/01 - 07:55 2024/07/01 - 07:55
Irodalom Minke Béla Megáldalak / Ich segne dich toni 2024/06/30 - 08:42 2024/06/30 - 08:42
Irodalom Rigó Tibor Az eső / Der Regen toni 2024/06/29 - 07:35 2024/06/29 - 07:35
Irodalom W. Busch: Die Rose sprach / A rózsa szólt toni 2024/06/28 - 08:31 2024/06/28 - 08:31
Irodalom Az én első sorozatom 5 A vers ABC-je = Cs toni 2024/06/27 - 16:46 2024/06/27 - 16:46
Irodalom Erdős Renée Fönn a hegyen / Auf dem Berg toni 2024/06/26 - 08:36 2024/06/26 - 08:36

Legújabb hangzóanyagok

Típus Cím Szerző Válaszok Létrehozva Utolsó hozzászólássorrend változtatása
Audió Tompos Lilla: Karácsony ambrusa 2019/12/23 - 21:34 2019/12/23 - 21:34
Audió Kék mezőben Góth László 2019/12/14 - 05:58 2019/12/14 - 05:58
Audió Szabó Melinda: Októberi látomás ambrusa 2019/10/12 - 19:26 2019/10/12 - 19:26
Audió Kelvin: Angyalka ambrusa 2019/01/15 - 22:18 2019/01/15 - 22:18
Audió Visszatekintő: Karácsony Pécsett 1918-ban ambrusa 2019/01/02 - 12:54 2019/01/02 - 12:54

Legújabb fórumtémák

Típus Cím Szerző Válaszok Létrehozva Utolsó hozzászólássorrend változtatása
Fórumtéma Megszűnt pályázat Markovics Anita 2019/12/31 - 13:41 2019/12/31 - 13:41
Fórumtéma Klapek Gabriella hímezve festő, énekes, zeneszerző prayer 2 2016/11/28 - 12:48 2018/03/31 - 00:43
Fórumtéma 2017. AKÍK Művészeti Pályázat prayer 2016/12/28 - 19:03 2016/12/28 - 19:03
Fórumtéma 2016 évi rendezvények capek 17 2016/01/14 - 11:27 2016/08/07 - 16:47
Fórumtéma CINKEfészek Antológia 6. Szt. Mártonnak ajánlva prayer 14 2016/04/17 - 18:06 2016/07/17 - 12:32
Fórumtéma CINKE klub Gyöngyivel prayer 20 2015/04/17 - 21:42 2016/07/09 - 14:15
Fórumtéma Cinke színdarab Emeraude 1 2016/04/25 - 09:38 2016/04/27 - 08:51
Fórumtéma Szent Márton évforduló pályázat prayer 5 2014/09/28 - 09:49 2016/03/01 - 22:47
Fórumtéma Ötletek, és a megvalósítás. prayer 164 2010/02/05 - 20:51 2016/02/02 - 14:28
Fórumtéma Aktuális pályázatok zsuska 177 2013/02/06 - 11:01 2016/01/26 - 12:16

Legújabb rendezvények

Típus Cím Szerző Válaszok Létrehozva Utolsó hozzászólássorrend változtatása
Rendezvény Tavaszi Varázs Fesztivál capek 2019/03/29 - 11:00 2019/04/12 - 12:06
Rendezvény Húsvéti nyusziles az Origó-Házban capek 2019/04/18 - 12:00 2019/04/12 - 12:02
Rendezvény Vidám farsang capek 2019/02/28 - 16:00 2019/03/14 - 12:11
Rendezvény CINKÉK a nagyvilágban - Lélekmorzsák capek 2019/02/22 - 17:00 2019/03/14 - 11:54
Rendezvény Versek Istenről, Hazáról, Szerelemről... capek 2019/01/24 - 16:00 2019/01/16 - 21:40